(Team Hanyut)
Welcome To Hanyut Forum!!
where we can Download Till the End or Die


Welcome to Hanyut Community . Is a place for those who love to download. Download Till we no longer Suffered from being Bored.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat datang ke komuniti Hanyut , hahaha . Harap anda Gembira berada di sini!!
Welcome to Hanyut Community . Hope you feel happy hangout here
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 32 on Wed Jan 26, 2011 8:46 pm
Top posters
Admin
 
yie
 
animeseikou
 
dai
 
razi91
 
boyabuaya
 
ranting
 
virus
 
Luminaire
 
Mueez
 
widget
free counters
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
eXTReMe Tracker

Share | 
 

 Preview Filem 2 Alam Dr Rozmey Yang Hancur!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Game Master
avatar

Posts : 103
Join date : 19/01/2011
Age : 27

PostSubject: Preview Filem 2 Alam Dr Rozmey Yang Hancur!    Sun Feb 06, 2011 11:32 am


Kecewa, itu yang kami rungkaikan daripada rakan-rakan wartawan yang menonton preview filem 2 Alam yang ditayangkan ketika Festival Filem Malaysia (FFM 23) berlangsung. Bukan apa, seorang wartawan yang kami selalu jumpa di majlis-majlis Astro atau Media Prima menyatakan lebih baik sedekahkan sahaja duit kepada mak cik jual kerepek atau orang buta minta derma. Lebih puas katanya!



Bukan itu sahaja, blogger Budiey terus cakap, “Tak best langsung!”

Tak sabar juga kami nak tahu review-review daripada wartawan hiburan yang lain, mungkin tayangan selama 2 jam itu memberikan ‘mental torture’ yang maksima bagi tahun 2010. Nasib baik kami tidak dijemput menonton filem tersebut, lebih kool kalau kami kata, kami melepak bersama Rozita Che Wan (serius, gorgeous!), Yasmin Hani, Ezlynn & Dynaz, bersama rakan media, Beautifulnara.

Kami ada ikuti sedikit tweet DDR (panggilan manja Dr. Rozmey), kadang-kadang ada betul cakapnya, tetapi kami lebih banyak meluat daripada setuju.

Andai kata 2 wartawan popular di atas pun geleng kepala, macam mana pula perasaan penonton yang lain? 2 Alam boleh jadi joke of the year!



Tak tahu nak cakap apa dah, aku rasa nak <isi tempat kosong>.

Jangan cakap RM40 juta, 100k pun belum tentu.
Back to top Go down
View user profile http://hanyut.forumms.net
 

Preview Filem 2 Alam Dr Rozmey Yang Hancur!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
(Team Hanyut) :: Discussion and Community Zone :: Movie & Tv-
Jump to: